- Ceny, které jsou před turnajem vyhlášeny provozovatelem webu NodPlay, nejsou soudně vymahatelné. 

- Hráč / tým porušením Pravidel ztrácí nárok na výhru, přestože jinak ve hře uspěl

- Hráči berou na vědomí, že v případě, kdy se výhra vrátí odesílateli (provozovateli webu NodPlay) z důvodu nevyzvednutí výhercem, připadne tato výhra provozovateli webu NodPlay. 

- Pokud do turnajů pořádaných na webu NodPlay vloží ceny jiní sponzoři, než sponzoři webu NodPlay, provozovatel webu NodPlay nenese žádnou zodpovědnost za případné nedodání či neodeslání výher výhercům ze strany pořadatele soutěže – dobrovolného admina. 

- Výhry jednotlivcům se posílají na adresu jednotlivce. Výhry pro týmy se posílají v jedné zásilce na adresu kapitána týmu.

- V případě různých soutěží (soutěže o hardware, počítačové hry apod.) má výherce povinnost napsat svou kompletní adresu na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo odpovědět na zprávu, který mu přijde od vedení webu ihned po vyhlášení soutěže. Pokud tak neučiní do 14 dnů od data vyhlášení vítěze, cena propadá NodPlay.

- Uživatelé berou na vědomí, že provozovatel webu NodPlay vyhlašuje vítěze veškerých turnajů a soutěží, s tím, že provozovatel webu NodPlay následně nemá povinnost kontaktovat vítěze (tzn. vítěz je oznámen na webu NodPlay aniž by musel být kontaktován). Pokud jméno vítěze nebude napsáno u článku, bude vítěz kontaktován e-mailovou zprávou. I v tomto případě platí, že musí svou kompletní adresu poslat nejpozději do 14 dnů od data vyhlášení, jinak výhra připadne provozovateli webu NodPlay.

- V případě okamžitých výzev o NodCoins jsou odměny automaticky přičteny vítězi utkání do jeho profilu

- Z účasti v soutěžích jsou vyloučeny osoby, které jsou v pracovním či obdobném vztahu s organizátorem nebo pořadatelem soutěže, nebo osoby blízké těmto osobám (ust. § 22 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku) či osoby přímo či nepřímo spolupracující na soutěži.